Vols rebre un avís cada vegada que hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto els Termes i Condicions

6 propostes variades de voluntariat europeu els propers mesos

Publicat el dimarts, 20 març 2018 08:37

Notícia extreta del Butlletí Xarxanet.org

Si teniu entre 18 i 30 anys i us sentiu amb ganes d'emprendre un voluntariat de llarga durada, aquí teniu sis propostes molt variades de Servei Voluntari Europeu (EVS en anglès) que es desenvoluparan en els propers mesos. Encara hi sou a temps.

  • EVS NesilFest 2018 – Es busca 1 voluntari/a per estada entre l'octubre i el novembre del 2018 (2 mesos per estada) a Ankara, Turquia. Durant el projecte NesilFEST, que és un exemple d’emprenedoria social en el marc del Projecte Model d’Interacció Intergeneracional, s’utilitzaran mètodes d’educació no formal i es duran a terme activitats i tallers temàtics per fomentar la “reunió de generacions”. Més informació aquí.
  • EVS  Natural Park – Es busca 1 voluntari/a per fer una estada de 6 mesos ( del 2 d’abril al 28 de setembre de 2018) al parc natural de Kaunas, a Lituània. La persona voluntària haurà de fer tasques d'assistent dels especialistes de natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Més informació aquí.
  • EVS Learning Facilitator  – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 12 mesos (de l’1 de juny de 2018 al 31 de maig de 2019) a la ciutat de Kecskemét, Hongria. La persona haurà de realitzar tasques d'ajuda diària i d'organització d'activitats per a infants, joves i famílies per l'organització Aldees Infantils SOS. Més informació aquí
  • EVS Youth Going Glocal – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 5 mesos (del 16 de juliol 2018 al 3 de desembre 2018 ) a Cascais, Portugal. Cascais és la propera Capital Europea d ela Joventut, i el projecte vol promoure la cooperació juvenil tant a nivell local com global. Més informació aquí.
  • EVS SMART (Supporting youth Motivation, Actions, Sense of Responsibility and Tenacity) – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 12 mesos (de l’1 d’octubre de 2018 al 30 de setembre 2019) a Bolonya, Itàlia. El projecte es desenvolupa en un centre per persones amb discapacitat, i les persones voluntàries s’introduiran en les activitats de socialització i col·laboraran amb els treballadors en la preparació d'activitats diàries: tallers, activitat física, activitats externes i esdeveniments especials i excursions.
     
  • EVS Young Urban Media Makers – Es busca 1 voluntari/a per una estada de 12 mesos a Marsella, França (de l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019). La  persona voluntària ha de desenvolupar tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. També haurà de desenvolupar un laboratori ciutadà (Medialab) per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals produirà creacions audiovisuals i digitals per UrbanProd. 

Podeu enviar la vostra sol·licitud per qualsevol dels projectes mencionats Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Per fer la sol·licitud cal adjuntar el currículum i una carta de motivació i cal que els dos documents estiguin en anglès. La Fundació Catalunya Voluntària (FCV) s'encarregarà de passar les candidatures a les entitats d'acollida internacionals, que faran les seleccions pertinents.