Skip to main content

Cerca Mentor/a

Publicat el 27 setembre 2022
Data d'inici: 28 setembre 2022
Data de finalització: 31 juliol 2023
Àmbit d'actuació: Cultural
Activitat: Permanent

Tasques o funcions a realitzar

FES-TE MENTOR o MENTORA, ACOMPANYA UN JOVE IMPULSER 👥 T’agradaria acompanyar un jove en el seu camí de creixement personal i professional? Des de la Fundació Impulsa busquem persones i empreses que vulguin sumar-se en el seu acompanyament i creixement personal a través de la mentoria social de manera altruista. 📍 Vius al Baix Empordà? 🕓 Disposes de 5 hores al mes? Estem fent cerca de mentors/es er fer acompanyament a alumnes de Palafrugell 📍 Localització: Palafrugell (o rodalies) SI ÉS AIXÍ, T'ESTEM ESPERANT! ✍🏼 MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS a https://www.fundacioimpulsa.org/2021/05/05/mentoria-exit-academic-personal-joves-impulsa/

Perfil de la persona voluntària

Cerquem persones amb una trajectòria vital i professional consolidada i/o actives en l’àmbit social, que transmetin valors com l’empatia, el compromís, la responsabilitat i l’autenticitat. Es tracta d'una col·laboració que la persona mentora du a terme de forma altruista oferint el seu temps i el seu acompanyament a un jove Impulser. Segons els perfils de les persones mentores i els joves becats generem les parelles de mentoria tenint en compte la branca professional, la personalitat, els interessos i la disponibilitat. Cuidem les unions una a una per garantir que l’acompanyament sigui profitós per a totes dues parts. Les persones mentores que acompanyen els joves becats reben formació per tenir la informació i recursos necessaris, així com el suport de l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

Lloc de l'activitat

La persona mentora i l’alumne es troben periòdicament en un espai còmode per generar una conversa d’igual a igual, lliure de judicis i en total confidencialitat. L’objectiu és generar vincles i confiança a llarg termini.

Dates i horaris

Compromís mínim 1 any — òptim 2 anys. Una dedicació de 5 h/mes aproximadament entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb la tècnica de referència de la Fundació, dates i hores flexibles.

Formulari d'inscripció a la crida

Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori


Aquest camp és obligatori
/ / Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori