Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Cursos en línia d'associacionisme i voluntariat

Publicat el dijous, 07 març 2019 08:28

L'Aula Virtual és el portal que recull tots els cursos en línia de l’oferta formativa de l’associacionisme i el voluntariat per fer possible l’accés a la formació a distància i atén als criteris de conciliació horària de la vida associativa.

L’Aula virtual es va posar en marxa l’any 2012 i fins a finals de l’any 2018 s’han impartit 38 formacions.

Les escoles que imparteixen formació virtual en el PFAVC són: la Fundació Pere Tarrés, Fundesplai, la Federació Catalana de Voluntariat Social, l’Escola de l’Esplai de Girona, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i Colectic. Els cursos, que imparteixen les escoles a l’Aula virtual, segueixen la mateixa línia visual del catàleg de cursos del PFAVC.

Accessibilitat i usabilitat web

A la pàgina principal, hi trobaràs el menú, una franja de destacats que enllacen als cursos amb inscripció oberta o oberts per consultar i els enllaços a la informació dels cursos en línia del PFAVC, també disponibles a voluntariat.gencat.cat. A més a més, podeu consultar la guia visual per poder donar les primeres passes a l’aula virtual.

La formació és un dret i un deure del voluntariat i és un element molt important per a la millora de la tasca que fan les persones voluntàries a les entitats.

Podeu trobar informació sobre formació relacionada amb el voluntariat i les entitats a: