Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Cinquena edició de la jornada Entaulats

Publicat el dimarts, 11 juny 2019 12:47

Entaulats 2019 reuneix més de 200 persones de 70 entitats de Palafrugell

El passat dissabte 23 de març es va celebrar a La Bòbila, la jornada solidària “Entaulats”, una iniciativa del xef Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc (establiment amb una estrella Michelin) juntament amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell.

En aquesta 5a edició, s’ha volgut reconèixer la tasca de totes les entitats i associacions de la Vila, amb la participació de més de 200 persones representants de 70 d’elles.

L'Entaulats és una jornada lúdica i gastronòmica que vol fer un reconeixement al voluntariat de les entitats del municipi que treballen en projectes destinats a persones vulnerables. L’objectiu d’aquest projecte és que un cop l’any voluntaris i usuaris es trobin fora del seu treball del dia a dia, en un espai lúdic i festiu.

Com en les quatre edicions anteriors, el xef Quim Casellas va ser l’encarregat de preparar el dinar. La jornada es va completar amb actuacions d’artistes locals que, de manera desinteressada, van voler col·laborar.