Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Curs d'iniciació al voluntariat a Palafrugell

Publicat el dimarts, 12 juliol 2016 10:07

Curs de 12 hores de durada realitzat el mes de maig

Més d’una vintena de persones de diverses entitats han participat al Curs d’Iniciació al Voluntariat, reconegut dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i organitzat per l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell.

El curs forma part del Pla de formació d’entitats i voluntariat aprovat pel Consell Municipal de Benestar Social de Palafrugell i s’emmarca dins les activitats de foment i suport al voluntariat del portal web VIP (http://vip.palafrugell.cat/).

Els assistents han estat persones interessades en fer voluntariat o que ja estan realitzant tasques en diverses entitats i que volen aprofundir en aquesta matèria. La formació al voluntariat és un element imprescindible per a la millora de la tasca que fan aquestes persones d’una forma desinteressada, dins les diverses entitats de caràcter social, cultural, esportiu o d’oci.

Aquest és el segon curs realitzat el 2016: el primer va ser el mes de febrer sobre “Estratègies d’innovació per a entitats” i hi ha programats dos cursos més d’especialització, que es faran el proper semestre.