Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

L’Àrea de Joventut de Palafrugell és l'única del Baix Empordà que disposa de l’acreditació com a entitat per enviar voluntaris a Europa

Publicat el dijous, 04 febrer 2016 10:38

Des del passat mes de gener, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell disposa de l’acreditació com a entitat per enviar voluntaris a Europa dins el Servei Voluntari Europeu (SVE), sent l'única en la comarca del Baix Empordà.

El Servei Voluntari Europeu (SVE) ofereix la possibilitat a joves entre 18 i 30 anys d'ampliar la seva formació, viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats, etc.

És un procés personal de formació no reglada en el qual s'adquireix una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància en el context personal i professional. Permet ampliar els coneixements d'un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat, el treball en equip i la formació en diferents camps.

La participació en el voluntariat és reconegut per la Comissió Europea amb un certificat: el Youthpass.

Aquesta experiència no implica cap inversió econòmica per part del jove ja que es subvenciona amb el Fons Europeu (viatge internacional, assegurança, formació prèvia, seguiment al llarg del projecte, allotjament, manutenció, formació lingüística, transport local, diners de butxaca, administració i tutoria), per tant, tots els joves de Palafrugell poden tenir-hi accés.