Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Palafrugell recull més de 19.000 quilos d’aliments en la campanya solidària del Gran Recapte

Publicat el dimarts, 12 desembre 2017 12:09

Palafrugell va recollir més de 19.000 quilos d'aliments en la campanya "El Gran Recapte d'Aliments" d’enguany. Milers de productes recollits al municipi, els dies 1 i 2 de desembre, amb la col·laboració de 10 supermercats i 380 voluntaris.

Per cinquè any consecutiu la campanya a Palafrugell és un èxit

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es vol agrair a totes les persones  i entitats que hi van participar de manera desinteressada, la seva implicació per tal d’aportar aquesta xifra a aquesta campanya solidària. 

Enguany, a Palafrugell hi havia 10 supermercats col•laboradors. A cada supermercat  es comptava amb uns voluntaris que donaven bosses als clients que hi accedien, les recollien a la sortida i els agraïren les donacions d'aliments. Els supermercats participants eren: Aldi, Carrefour, Dia, Esclat (La Fanga i Avinguda d’Espanya), Mercadona, Spar (Barris i Buixó i Camp d’en Prats), Lidl i la botiga Bon Àrea.

Els aliments recollits es van traslladar a la Bòbila on es va fer el recompte general i es van classificar pel seu posterior trasllat al CDA-Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell.

Pel que fa al conjunt del territori català, els organitzadors estimen que s’haurà assolit superar de nou la barrera de les 4.000 tones d'aliments, recollits per a les persones més necessitades. A més, el Gran Recapte no seria possible sense la participació de 27.000 voluntaris, molts dels quals repeteixen cada vegada que s’organitza aquesta campanya de caràcter solidari.

La campanya a Palafrugell, repercutirà a les famílies necessitades del municipi, a través del CDA-Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell.