Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Palafrugell recull més de 20.000 quilos d’aliments en “El Gran Recapte”

Publicat el dimarts, 22 gener 2019 12:31

Palafrugell ha recollit aquest cap de setmana més de 20.000 quilos d'aliments en la campanya "El Gran Recapte d'Aliments". Enguany prop de 400 voluntaris del municipi i 9 supermercats han participat en aquesta campanya solidària.

Com cada any, a cada supermercat es comptava amb un grup de voluntaris que donaven bosses als clients que hi accedien, les recollien a la sortida i els agraïren les donacions d'aliments. Els supermercats participants han estat: Aldi, Carrefour, Dia, Esclat (La Fanga i Avinguda d’Espanya), Mercadona, Spar (Barris i Buixó i Camp d’en Prats) i Lidl.

Posteriorment, els aliments recollits es van traslladar a la Bòbila on es va fer el recompte general i es van classificar pel seu posterior trasllat al CDA-Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell. Aquests 20.000 quilos d’aliments recollits a la vila aniran destinats a les famílies necessitades del municipi, a través del CDA de Palafrugell.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol agrair la implicació a totes les persones i entitats que hi han participat de manera desinteressada. La participació de la ciutadania és clau en l’èxit de la campanya i ha comportat que la xifra d’aliments recollits hagi crescut respecte de l’any passat.

Tot i que el Gran Recapte es concentra en dos dies, durant aquesta setmana es seguiran recollint aliments als següents punts de recollida: Can Quim, Ca la Ramona, Carns Halal, Mesquita Al Humma, Gimnàs La Nau, OAC-Oficina d'Atenció al Ciutadà, Oficina del Pla de Barris, Teatre Municipal, Àrea d'Educació, Escoles i Instituts de Palafrugell, Biblioteca, Piscina Municipal i l’Espai de la Pedrera.

Pel que fa al conjunt del territori català, l’organització calcula que aquest any s’han recollit unes 4.500 tones d'aliments i hi han participat uns 27.000 voluntaris, molts dels quals repeteixen cada vegada que s’organitza aquesta campanya de caràcter solidari.