Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Quarta edició de la jornada solidària Entaulats

Publicat el dimarts, 13 març 2018 09:23

Aquesta edició del dinar solidari s’ha destinat al col·lectiu de persones grans que reben suport de voluntariat

Aquest dissabte dia 10 de març s’ha celebrat, per 4t any consecutiu, la jornada solidària Entaulats, una iniciativa del xef Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc (establiment amb una estrella Michelin) juntament amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell, que compta amb la col·laboració d’una vintena d’entitats i empreses locals.

En aquesta edició s’ha comptat amb la participació de prop de 300 persones, entre voluntaris i gent gran convidada, així com 20 empreses col·laboradores.

L’Entaulats és una jornada lúdica i gastronòmica que vol fer un reconeixement al voluntariat de les entitats del municipi que treballen en projectes destinats a persones vulnerables. L’objectiu d’aquest projecte és que un cop l’any voluntaris i usuaris es trobin fora del seu treball del dia a dia, en un espai lúdic i festiu.

El primer any es va dedicar a nens i nenes en risc d’exclusió, mentre el segon i el tercer a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta quarta edició va destinada al col·lectiu de persones grans que reben suport de voluntariat tant dins de l’àmbit residencial com en les seves llars.

Com en les tres edicions anteriors, el xef Quim Casellas ha estat l’encarregat de preparar el dinar i també s’ha complementat amb actuacions d’artistes locals que, de manera desinteressada, han volgut col·laborar amb la jornada.

L'Entaulats d'enguany ha canviat el seu emplaçament habitual i s'ha fet en un espai tant emblemàtic com és el Centre Fraternal.