Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Segona edició d'Entaulats a Palafrugell

Publicat el dijous, 24 març 2016 12:33

En reconeixement al voluntariat i les entitats que treballen amb persones amb discapacitat psíquica

Unes 200 persones han participat a la segona edició del projecte solidari i gastronòmic Entaulats.

Es tracta d'un projecte que té tres objectius principals: el reconeixement públic a la tasca dels voluntaris i voluntàries que treballen amb col·lectius en risc social; la creació d'espais de trobada informals entre voluntariat i usuaris, fora de la quotidianitat de les vicissituds del dia a dia, i la promoció del caràcter educatiu i lúdic de la cuina a través de la cultura gastronòmica del territori.

Entaulats és una iniciativa del restaurador Quim Casellas del Restaurant Casamar de Llafranc, guardonat amb una estrella Michelin, amb el suport de l'Ajuntament de Palafrugell. La primera edició d'Entaulats es va dedicar a les entitats que treballaven amb infants en risc d'exclusió social i hi van participar unes 200 persones entre infants i voluntaris.

Enguany, els destinataris d'aquesta edició dels Entaulats han estat les entitats que treballen amb persones amb discapacitat psíquica i els seus usuaris i voluntaris. Concretament les entitats participants eren El Trampolí, Vimar, Afratram, Tramuntana i Astrid.

La festa s'ha iniciat al matí, a l'espai de la Bòbila, amb diferents propostes participatives al voltant de la gastronomia. Tot seguit s'ha servit un dinar, creació del xef Quim Casellas i el seu equip.

Per dur a terme el projecte també s'ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses proveïdores: Gatrohub, Disfred, Can Duran, Forpas, Marc Dunjó, 3 Peus, L'Àmfora-Picking Pack, Font Comercial Paperera, Càrniques Grassot, La Caixa i col·laboradors en el muntatge tècnic: Òpera lloguers, Sonomax Prosound, l'artista Cyril Torres, l'equip humà del Restaurant Casamar i les diferents àrees municipals.