Accessibilitat

El lloc web del projecte Voluntariat i Participació per Palafrugell (VIP) té entre els seus objectius facilitar a tots els usuaris l'accés als seus continguts d'acord amb els estàndards i la normativa vigent sobre accessibilitat.

Aquest lloc web ha estat desenvolupat seguint les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI), del Consorci per a la World Wide Web (W3C), per al seu nivell Doble-A.

És possible que algun aspecte concret de la pàgina web no compleixi els requisits Doble-A, ja sigui perquè algunes funcions no s'han programat des de zero o bé perquè la naturalesa de la funcionalitat ho impedeix. L'Ajuntament de Palafrugell es compromet a realitzar els esforços necessaris per millorar les condicions d'accessibilitat d'aquestes excepcions, tan bon punt les eines disponibles en cada moment ho permetin.

Les persones que experimentin alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en aquest lloc web o desitgin realitzar qualsevol consulta o suggeriment en relació amb l'accessibilitat d'aquesta pàgina, poden enviar el seu missatge a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'Ajuntament es compromet a estudiar les sol·licituds i realitzar les millores necessàries el més aviat possible.

Àrea de Benestar Social i Ciutadania
Ajuntament de Palafrugell

Avinguda Josep Pla, 3
17200 Palafrugell
Telèfon 972 613 142
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.