Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

En aquest espai trobareu les crides més urgents i actualitzades. Si us interessa cobrir alguna d'aquestes crides de voluntariat i col·laboració, us podeu apuntar directament a la que més t'interessi tenint en compte les vostres prioritats i la vostra disponibilitat. Les vostres dades s'enviaran a l'entitat corresponent i aquesta es posarà en contacte amb vosaltres.

Reflexioneu sobre les motivacions que us mouen i establiu la dedicació que podeu oferir en funció de la vostra situació personal.

Trieu quina implicació us interessa més:

Crides de voluntariat

Fer voluntariat a l'entitat sense ànim de lucre que decidiu per un projecte concret o per tasques de funcionament i organització, amb el compromís que pacteu, ja sigui estable en el temps o esporàdic.

Crides de col·laboració

Col·laborar cada vegada que hi hagi un esdeveniment puntual on es necessitin persones per donar un cop de mà o per participar en un projecte de la ciutat.

Calendari de crides