Vols rebre un avís quan hi hagi una crida?

FES CLIC AQUÍ I APUNTA'T!

Introdueix el teu nom i cognoms i la teva adreça electrònica per tal de rebre avisos de noves crides. Rebràs un missatge de confirmació, comprova que no vagi a parar a la carpeta de correu brossa o spam.
Accepto la política de protecció de dades

Connecta’t al voluntariat

Publicat el dilluns, 26 abril 2021 09:10

Espai de trobada de les entitats de voluntariat i de les persones que volen fer voluntariat o fan voluntariat a Catalunya.

Connecta’t al voluntariat és un espai de trobada de les entitats de voluntariat i de les persones que volen fer voluntariat o fan voluntariat a Catalunya.

Connecta’t al voluntariat és una plataforma tecnològica que permet trobar l’activitat de voluntariat ideal i, alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre. La plataforma analitza les propostes de voluntariat i recomana aquelles que millor s’ajusten al perfil i les preferències de cada persona.

Hi trobareu un munt d'ofertes de voluntariatit a tot Catalunya i a l'estranger.

Fase d'informació pública de l'Avantprojecte de llei de foment de l'associacionisme

Publicat el divendres, 18 setembre 2020 08:20

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies està tramitant de fa un temps l’Avantprojecte de llei de foment de l’associacionisme amb la finalitat d’enfortir el sector, fer-lo créixer i incentivar la conscienciació social dels seus valors i princip

La setmana passada es va publicar l'edicte pel qual l'avantprojecte se sotmet a informació pública amb la finalitat que les persones interessades puguin consultar-lo i formular-hi les observacions que vulguin a l'apartat Normativa en tràmit del web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Animem les entitats a dir-hi la seva. El termini per fer-ho és des del 8 fins al 30 de setembre de 2020, ambdós inclosos.

Cinquena edició de la jornada Entaulats

Publicat el dimarts, 11 juny 2019 12:47

Entaulats 2019 reuneix més de 200 persones de 70 entitats de Palafrugell

El passat dissabte 23 de març es va celebrar a La Bòbila, la jornada solidària “Entaulats”, una iniciativa del xef Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc (establiment amb una estrella Michelin) juntament amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell.

Palafrugell recull més de 20.000 quilos d’aliments en “El Gran Recapte”

Publicat el dimarts, 22 gener 2019 12:31

Palafrugell ha recollit aquest cap de setmana més de 20.000 quilos d'aliments en la campanya "El Gran Recapte d'Aliments". Enguany prop de 400 voluntaris del municipi i 9 supermercats han participat en aquesta campanya solidària.

Curs de salut mental i joves per a entitats i professionals de Palafrugell

Publicat el divendres, 19 octubre 2018 08:34

La Comissió de Salut Mental del Consell Municipal de Benestar Social va impulsar aquesta formació realitzada els dies 8 i 10 d'octubre a la sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell.

6 propostes variades de voluntariat europeu els propers mesos

Publicat el dimarts, 20 març 2018 08:37

Notícia extreta del Butlletí Xarxanet.org

Si teniu entre 18 i 30 anys i us sentiu amb ganes d'emprendre un voluntariat de llarga durada, aquí teniu sis propostes molt variades del Servei Voluntari Europeu (EVS en anglès) que es desenvoluparan en els propers mesos.

Quarta edició de la jornada solidària Entaulats

Publicat el dimarts, 13 març 2018 09:23

Aquesta edició del dinar solidari s’ha destinat al col·lectiu de persones grans que reben suport de voluntariat

Aquest dissabte dia 10 de març s’ha celebrat, per 4t any consecutiu, la jornada solidària Entaulats, una iniciativa del xef Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc (establiment amb una estrella Michelin) juntament amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell, que compta amb la col·laboració d’una vintena d’entitats i empreses locals.

Palafrugell recull més de 19.000 quilos d’aliments en la campanya solidària del Gran Recapte

Publicat el dimarts, 12 desembre 2017 12:09

Palafrugell va recollir més de 19.000 quilos d'aliments en la campanya "El Gran Recapte d'Aliments" d’enguany. Milers de productes recollits al municipi, els dies 1 i 2 de desembre, amb la col·laboració de 10 supermercats i 380 voluntaris.

Per cinquè any consecutiu la campanya a Palafrugell és un èxit

Tercera edició del projecte de gastronomia social, Entaulats

Publicat el dimarts, 02 maig 2017 08:53

Unes 300 persones participen a la 3a edició del projecte solidari i gastronòmic "Entaulats"

Unes 300 persones han participat a la tercera edició de l'Entaulats, que ha tingut lloc aquest dissabte 25 de març a l'espai de la Bòbila.

Nova edició del Gran Recapte d'aliments a Palafrugell

Publicat el dimecres, 30 novembre 2016 10:25

Palafrugell recull prop de 19.000 quilos d'aliments

Palafrugell ha recollit uns 19.000 quilos de productes bàsics d'alimentació i higiene personal en el decurs de les dues jornades del Gran Recapte d’Aliments que s'han desenvolupat el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre.

Curs de comunicació i assertivitat en l'acció voluntària

Publicat el dilluns, 14 novembre 2016 11:08

15 voluntaris i voluntàries reben una nova formació específica a Palafrugell

Seguint amb el pla de formació de voluntariat a Palafrugell, aquest mes d'octubre s'ha realitzat la tercera formació d'enguany, aquest cop destinada a millorar les habilitats de comunicació en relació als usuaris i usuàries dels serveis que atenem com a voluntaris.

Curs d'iniciació al voluntariat a Palafrugell

Publicat el dimarts, 12 juliol 2016 10:07

Curs de 12 hores de durada realitzat el mes de maig

Més d’una vintena de persones de diverses entitats han participat al Curs d’Iniciació al Voluntariat, reconegut dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i organitzat per l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell.

Segona edició d'Entaulats a Palafrugell

Publicat el dijous, 24 març 2016 12:33

En reconeixement al voluntariat i les entitats que treballen amb persones amb discapacitat psíquica

Unes 200 persones han participat a la segona edició del projecte solidari i gastronòmic Entaulats.

L’Àrea de Joventut de Palafrugell és l'única del Baix Empordà que disposa de l’acreditació com a entitat per enviar voluntaris a Europa

Publicat el dijous, 04 febrer 2016 10:38

Des del passat mes de gener, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell disposa de l’acreditació com a entitat per enviar voluntaris a Europa dins el Servei Voluntari Europeu (SVE), sent l'única en la comarca del Baix Empordà.

El Servei Voluntari Europeu (SVE) ofereix la possibilitat a joves entre 18 i 30 anys d'ampliar la seva formació, viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats, etc.

El Gran Recapte recull més de 20.000 quilos d'aliments a Palafrugell

Publicat el dimarts, 01 desembre 2015 09:48

Per tercer any consecutiu El Gran Recapte d’Aliments de Palafrugell supera les expectatives: s’assoleixen més de 20.000 quilos d’aliments, mentre continuen augmentant les persones voluntàries i col·laboradores implicades.

En marxa la campanya pel Gran Recapte 2015

Publicat el divendres, 06 novembre 2015 09:02

L'Ajuntament de Palafrugell es suma al Gran Recapte d'Aliments previst pels dies 27 i 28 de novembre. Els aliments recollits van, un cop més, destinats a ajudar les famílies usuàries del Centre de Distribució d'Aliments de Palafrugell.

Torna el Gran Recapte d'Aliments a Palafrugell

Publicat el dissabte, 31 octubre 2015 12:29

Un any més, la Fundació del Banc dels Aliments portarà a terme la campanya pel Gran Recapte d’Aliments 2015, que aquest any serà el divendres 27 i el dissabte 28 de novembre.