Skip to main content

IMPULSA Mentoria

Publicat el 10 maig 2024
Des del dia: 12 maig 2024
Fins al dia: 01 febrer 2025
Àmbit d'actuació: social
Activitat: Permanent

Tasques o funcions a realitzar

Cerquem persones amb una trajectòria vital i professional consolidada i/o actives en l’àmbit social, que transmetin valors com l’empatia, el compromís, la responsabilitat i l’autenticitat. Es tracta d'una col·laboració que la persona mentora du a terme de forma altruista oferint el seu temps i el seu acompanyament a un jove Impulser. Segons els perfils de les persones mentores i els joves becats generem les parelles de mentoria tenint en compte la branca professional, la personalitat, els interessos i la disponibilitat. Cuidem les unions una a una per garantir que l’acompanyament sigui profitós per a totes dues parts. La persona mentora i l’alumne es troben periòdicament en un espai còmode per generar una conversa d’igual a igual, lliure de judicis i en total confidencialitat. L’objectiu és generar vincles i confiança a llarg termini. Les persones mentores que acompanyen els joves becats reben formació per tenir la informació i recursos necessaris, així com el suport de l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

Perfil de la persona voluntària

Una persona mentora fa tasques com: - Acompanyar jove per potenciar el seu creixement personal - Suport en l’àmbit acadèmic a través del seguiment dels objectius del jove - Suport i orientación en l’àmbit profesional - Potenciar les habilitats de comunicació interpersonal del jove - Acompanyar el jove en el seu creixement i en la gestió emocional

Lloc de l'activitat

Comarca Baix Empordà

Dates i horaris

Flexible. La dedicació és de 5 hores al mes aproximadament entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb la tècnica de referència de la Fundació Impulsa.

Formulari d'inscripció a la crida

Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori
Aquest camp és obligatori