Skip to main content

6 propostes variades de voluntariat europeu els propers mesos

Notícia extreta del Butlletí Xarxanet.org
Publicat el 20 març 2018

Si teniu entre 18 i 30 anys i us sentiu amb ganes d'emprendre un voluntariat de llarga durada, aquí teniu sis propostes molt variades del Servei Voluntari Europeu (EVS en anglès) que es desenvoluparan en els propers mesos.

  • EVS NesilFest 2018 – Es busca 1 voluntari/a per estada entre l'octubre i el novembre del 2018 (2 mesos per estada) a Ankara, Turquia. Durant el projecte NesilFEST, que és un exemple d'emprenedoria social en el marc del Projecte Model d'Interacció Intergeneracional, s'utilitzaran mètodes d'educació no formal i es duran a terme activitats i tallers temàtics per fomentar la reunió de generacions.
  • EVS Natural Park – Es busca 1 voluntari/a per fer una estada de 6 mesos ( del 2 d'abril al 28 de setembre de 2018) al parc natural de Kaunas, a Lituània. La persona voluntària haurà de fer tasques d'assistent dels especialistes de natura, geografia, gestió, turisme i història del parc.
  • EVS Learning Facilitator – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 12 mesos (de l'1 de juny de 2018 al 31 de maig de 2019) a la ciutat de Kecskemét, Hongria. La persona haurà de realitzar tasques d'ajuda diària i d'organització d'activitats per a infants, joves i famílies per l'organització Aldees Infantils SOS.
  • EVS Youth Going Glocal – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 5 mesos (del 16 de juliol 2018 al 3 de desembre 2018 ) a Cascais, Portugal. Cascais és la propera Capital Europea d ela Joventut, i el projecte vol promoure la cooperació juvenil tant a nivell local com global.
  • EVS SMART (Supporting youth Motivation, Actions, Sense of Responsibility and Tenacity) – Es busca 1 voluntari/a per per una estada de 12 mesos (de l'1 d'octubre de 2018 al 30 de setembre 2019) a Bolonya, Itàlia. El projecte es desenvolupa en un centre per persones amb discapacitat, i les persones voluntàries s'introduiran en les activitats de socialització i col·laboraran amb els treballadors en la preparació d'activitats diàries: tallers, activitat física, activitats externes i esdeveniments especials i excursions.
  • EVS Young Urban Media Makers – Es busca 1 voluntari/a per una estada de 12 mesos a Marsella, França (de l'1 de setembre de 2018 al 31 d'agost de 2019). La persona voluntària ha de desenvolupar tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. També haurà de desenvolupar un laboratori ciutadà (Medialab) per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals produirà creacions audiovisuals i digitals per UrbanProd.

Podeu enviar la vostra sol·licitud per qualsevol dels projectes mencionats a l'atenció de Lorena Gaona a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per fer la sol·licitud cal adjuntar el currículum i una carta de motivació i cal que els dos documents estiguin en anglès. La Fundació Catalunya Voluntària (FCV) s'encarregarà de passar les candidatures a les entitats d'acollida internacionals, que faran les seleccions pertinents.