Skip to main content

Escola d'Estiu del Voluntariat

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza, un any més, l’Escola d’Estiu del Voluntariat.
Publicat el 05 juny 2019

Aquest any 2019 l’Escola arriba a la seva 20a edició. Enguany tindrà lloc el dia 10 de juliol a Girona a la  Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, (plaça Pompeu Fabra núm. 1, Girona)

L’Escola d’Estiu del Voluntariat és  una de les accions que el Govern impulsa en el marc del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat i forma part del compromís per una formació de qualitat i gratuïta per a les persones que s’hi vulguin inscriure, atès que es finança en la seva totalitat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a les entitats. És una oportunitat única per encarar l’aturada d’estiu amb una intensa jornada formativa al servei de les entitats i de totes les persones que hi esteu vinculades.

Podeu consultar el programa de la jornada, que combina accions formatives, conferències i oportunitats de fer xarxa. Aquesta edició ha recollit les propostes de les més de 80 persones que van participar el passat mes de març en la consulta on-line que vam obrir, les quals es concreten en els quatre tallers temàtics que s’impartiran matí i tarda. 

Ja està obert el període d’inscripció a voluntariat.gencat.cat per a totes aquelles persones vinculades a les entitats que hi vulguin assistir. Aquí trobareu l’enllaç al Formulari en línia per a fer la inscripció.