Skip to main content

Festa del Voluntariat de Palafrugell

Reconeixement a les persones voluntàries de Palafrugell
Publicat el 26 octubre 2022

L'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre es celebrés el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

En motiu d’aquesta commemoració, l’Ajuntament de Palafrugell, vol fer un acte de reconeixement i agraïment a les persones voluntàries de les entitats de Palafrugell que dediquen el seu temps a multitud de causes mediambientals, socials, esportives, culturals, de cooperació, lleure i educació, entre moltes d’altres.

És per això que ens agradaria que féssiu extensiu als vostres associats i voluntaris aquesta invitació per tal de celebrar junts aquest reconeixement públic, que tindrà lloc el divendres 2 de desembre coincidint amb l’encesa de llums de Nadal.

Actes del dia 2 de desembre

17 a 19h Berenar i homenatge als voluntaris

Lloc: Can Genís

19h Encesa de llums de Nadal a càrrec de l’alcalde de Palafrugell i voluntaris

Lloc: Plaça Nova.

Us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència abans del 18 de novembre a aquest enllaç: https://forms.office.com/r/7HEredmzZh o bé escrivint un correu-e a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.