Skip to main content

Tercera edició del projecte de gastronomia social, Entaulats

Unes 300 persones participen a la 3a edició del projecte solidari i gastronòmic "Entaulats"
Publicat el 02 maig 2017

Unes 300 persones han participat a la tercera edició de l'Entaulats, que ha tingut lloc aquest dissabte 25 de març a l'espai de la Bòbila.

Es tracta d'un projecte solidari gastronòmic de Palafrugell que va ser creat fa tres anys a través d'una iniciativa de Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar de Llafranc. L'activitat compta amb la col·laboració de l'Àrea de Benestar Social i Ciutadania de  l'Ajuntament de Palafrugell.

Entaulats té com a objectiu principal reconèixer la tasca dels voluntaris que treballen en els diversos projectes socials del municipi. La jornada fomenta la creació d'espais de trobada informals entre voluntaris i usuaris, així com també promou el caràcter educatiu i lúdic de la cuina mitjançant la cultura gastronòmica del territori.

Enguany, l'activitat es torna a dedicar a les entitats per a persones amb discapacitat intel·lectual coincidint amb l'efemèride del 30 aniversari del Centre Tramuntana i el 10è de l'Associació de Familiars i Amics del Tramuntana (AFATRAM).

Com en les dues edicions anteriors d'Entaulats el xef Quim Casellas és l'encarregat de preparar el dinar.